Marturii Botez

Martisor Margele Boho

Reinventam marturiile de botez de pus in piept, acum invitatii nostri au ocazia sa poarte brose minunate ca amintire a zilei speciale la care iau parte pentru o perioada mai lunga, nu doar la evenimentul respectiv. Marturiile pot fi personalizate cu initialele bebelusului, fructe sau animalute.

Pret: 20 Ron.

Cadouri & Comenzi:

La Lyn.ro, credem ca un gand bun si amintirile frumoase merita sa fie pastrate la loc de cinste. Toate creatiile noastre pot fi personalizate, așa că daca ai o idee de cadou unica, poți fi sigur că NOI PUTEM PERSONALIZA CADOUL perfect pentru ocazia potrivită.

Pentru pasiunile, sau pur si simplu dorintele dumneavoastra, noi suntem pregatiti sa vorbim: despre culorile si forma, si despre nenumaratele forme de prezentare.

Oferă un cadou special și unic. Cu câteva de idei și concepte din care să alegi, să cumperi un cadou nu a fost niciodată mai ușor. Comanda online si bucura-te de efectele creatiei tale asupra destinatarei! Urmareste cu atentie descrierea produsului, optiunile de personalizare si galeria foto pentru mai multe detalii.

Pentru comenzi foloseste pagina de contact sau pe Instagram @AnneLyn_Art

martisor margele boho

martisor margele boho

Previous Post Next Post

Leave a Reply