Martisor Chic de Martie

Dupa ce au fost energic modelate, rumenite in cuptor si apoi vopsite si lacuite, briosele delicoase au fost numai bune de pus in piept de martisor, si nu numai. Te asteptam sa alegi frumoasele brose pe care le poti purta in fiecare zi la reverul unui sacou trendy.

Pret: 20 Ron.

Cadouri & Comenzi:

La Lyn.ro, credem ca un gand bun si amintirile frumoase merita sa fie pastrate la loc de cinste. Toate creatiile noastre pot fi personalizate, așa că daca ai o idee de cadou unica, poți fi sigur că NOI PUTEM PERSONALIZA CADOUL perfect pentru ocazia potrivită.

Pentru pasiunile, sau pur si simplu dorintele dumneavoastra, noi suntem pregatiti sa vorbim: despre culorile si forma, si despre nenumaratele forme de prezentare.

Oferă un cadou special și unic. Cu câteva de idei și concepte din care să alegi, să cumperi un cadou nu a fost niciodată mai ușor. Comanda online si bucura-te de efectele creatiei tale asupra destinatarei! Urmareste cu atentie descrierea produsului, optiunile de personalizare si galeria foto pentru mai multe detalii.

Pentru comenzi foloseste pagina de contact sau pe Instagram @AnneLyn_Art

 

Previous Post

Leave a Reply